Vraag & Antwoord

Wat is de gemiddelde levertijd bij Snelledeuren.nl?

Wij streven er naar om alle bestelde deuren binnen 1 week (max. 7 dagen) aan te leveren. Tijdens piekmomenten (met name rondom de bouwvak en kerstdagen) kan dit tijdelijk iets langer duren. Wij zullen altijd trachten om de deuren op een zo kort mogelijke termijn te leveren. Als dit onverhoopt niet lukt binnen de termijn van 7 dagen, dan nemen wij contact met u op.

Ik zou het geheel graag compleet maken met bijv. montage of hang- en sluitwerk!

Omdat Snelledeuren.nl een concept is van BPZ (zie www.bpz.nl) denken wij graag mee in het maken van een totaalconcept. Voor die specifieke gevallen verzoeken wij u contact op te nemen met BPZ dan wel het contactformulier in te vullen. Wij denken graag mee om u als klant optimaal van dienst te zijn.

Wie kan gebruik maken van de service van Snelledeuren.nl?

De website snelledeuren.nl is opgezet voor de professionele eindgebruiker. Wij richten ons met dit concept met name op de aannemer. Particuliere klanten worden niet bediend met dit concept. Indien u beschikt over een geldig KvK nummer, dan leveren wij graag!

Wat voor kwaliteit mag ik verwachten?

Alle aangeboden deuren voldoen aan de kwaliteit die u van een utiliteits dan wel woningbouwdeur mag verwachten. Onze deuren worden veelvuldig toegepast in tal van projecten. Wij geven standaard een garantie van 6 jaar op de door ons geleverde deuren (vraag evt. naar de garantievoorwaarden).

Moet ik vooruit betalen?

Doordat wij enkel werken voor KvK aangesloten bedrijven, houden wij van eerlijk zaken doen. U ontvangt derhalve een nota na levering van de deuren. Wij verzoeken u om deze nota binnen 14 dagen te voldoen. Wij zullen afnemers ten allen tijde toetsen op hun kredietwaardigheid (CreditSafe / Atradius). In die gevallen waar de limiet niet toereikend is en wij dus onverzekerd zouden moeten leveren, zullen wij een vooruitbetaling verlangen. De factuur wordt overigens verzonden vanuit ons moederbedrijf BPZ o.v.v. project Snelledeuren.nl

Zijn er vrachtkosten verbonden aan de leveringen?

Alle leveringen tot een bedrag van EUR 1.500,= worden verhoogd met EUR 100,= vrachtkosten. Daarboven zijn leveringen franco ongelost op het Nederlandse vasteland. Het kan zijn dat orders worden uitgeleverd in diverse delen (vanwege voorraadposities op diverse steunpunten). In dat geval wordt vooraf contact met u gezocht en worden de vrachtkosten vooraf afgekaart.

Mijn gewenste deurtype of afmeting staat er niet bij, wat nu?

De deuren welke worden aangeboden op onze site zijn over het algemeen voorradig. U begrijpt dat wij niet elk deurtype cq afmeting op voorraad kunnen houden. Toch denken wij met het geboden assortiment een groot stuk van de markt te kunnen invullen. Zit uw deurtype dan wel afmeting er niet bij? Klik dan op de homepage op de oranje banner. U komt op een gedeelte van de site waar u speciale wensen kunt aangeven. Het is zelfs mogelijk om bijv. een kozijntekening of deurenstaat bij te voegen. Geef in de omschrijving duidelijk weer wat uw wensen zijn en op welke termijn er evt. geleverd zou moeten worden. Wij gaan de mogelijkheden dan bekijken en zullen snel met antwoorden komen.