Deurtypen

HPL Deur (K1040, wit) - spaangevuld

De hardloper in ons assortiment. Het betreft hier de ca. 40 mm dikke HPL deur met spaanplaatvulling. De deur is standaard afgewerkt met HPL Formica F 1040 MAT (gelijkend aan RAL 9010). Vanwege zijn HPL toplaag is schilderen overbodig en heeft u een compleet afgewerkt product. Standaard uitgevoerd met hardhouten randhout. De deur wordt geleverd inclusief slotgat Nemef 1200 (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur).

HPL Deur (K1040, wit) - 30 min brw

Onze 30 minuten brandwerende HPL deur. De deur is getest volgens de NEN 6069. De deur is ca. 40 mm dik, afgewerkt met HPL Formica F 1040 MAT (gelijkend aan RAL 9010) en ook bij deze deur is schilderen daarom dus overbodig. Deze deur is uitgevoerd met hardhouten randhout en brandwerende / opschuimende strips zijn opgenomen in het deurblad. De deur wordt geleverd inclusief slotgat Nemef 1200 (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van deur).

HPL Deur (K1040, wit) - 60 min brw

De 60 minuten brandwerende deur met HPL toplaag is eveneens ca. 40 mm dik. De deur is volgens de EN 1634 getest en voldoet daarmee aan de laatste (europese) brandwerende normen. Ook deze HPL deur is uitgevoerd met een HPL toplaag Formica F 1040 MAT (gelijkend aan RAL 9010) waardoor aflakken van de deur dus overbodig is. De deur is voorzien van opschuimend materiaal zoals dat verwacht mag worden van dit type brandwerende deur, daarnaast is de deur voorzien van een slotgat Nemef 1200 (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur).

Gegronde boarddeur - honingraatgevuld

Ook dit is een van de meest gekozen deuren uit ons assortiment. De deuren zijn opgebouwd met een kartonnen honingraatvulling en zijn daardoor zeer licht. De deur is afgewerkt met een wit/grijs gegronde toplaag en vuren randhout. Met zijn dikte van 40 mm is de deur met name geschikt voor ruimtes waar intensief gebruik wordt voorkomen. De deuren hebben een vuren randhoutconstructie, zijn tevens voorzien van een slotgat Nemef 1200 (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur). Veelal worden deze deurtypes ook toegepast als tijdelijke nooddeuren. Dit vanwege zijn scherpe prijsstelling.

Gegronde boarddeur - spaangevuld

Deze boarddeur is tevens ca. 40 mm dik. De deur is voorzien van een spaanvulling waardoor deze robuust is en tegen een stootje kan. Tevens brengt deze spaanvulling een ander voordeel met zich mee, namelijk de geluidswerende eigenschappen. Met dit deurtype is een Rw van ca. 29 dB te behalen. De deur is voorzien van een wit/grijs gegronde dekplaat, heeft een vuren randhoutconstructie en is (evenals onze andere deuren) voorzien van een slotgat Nemef 1200 (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur).

Gegronde boarddeur - geluidswerend Rw 38 dB

Kiest u voor extra comfort? Dan zou dit een optie kunnen zijn. Door zijn meerlaagse geluidswerende vulling behaalt dit deurtype een geluidswaarde van Rw 38 dB. En dat in slechts een dikte van ca. 40 mm. De deur is evenals de andere boarddeuren voorzien van een wit/grijs gegronde dekplaat, vuren randhout en zonder slotgat. Kortom; een multifunctionele deur met net dat beetje extra.

Gegronde boarddeur - 30 min brw

Zoekt u een voorbewerkte deur welke volgens de NEN 6069 voldoet aan een brandweerstand van 30 minuten? Dan is dit de oplossing. De deur is uitgevoerd met vuren randhout, kent een dikte van ca. 40 mm. Ook deze boarddeur kent een wit/grijs gegronde dekplaat, en is voorzien van opschuimende materialen om te voldoen aan de gestelde brandeisen. Ook deze deur is voorzien van het Nemef 1200 slotgat (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur).

Gegronde boarddeur - 60 min brw

Evenals de HPL variant hebben wij ook een wit/grijs gegronde 60 minuten brandwerende deur in ons assortiment. Deze deur voldoet aan de EN 1634 Europese normering, is ca. 40 mm dik, en voorzien van hardhouten randhout. In de deur is opschuimend materiaal verwerkt en ook dit deurtype is uitgevoerd met het bekende Nemef 1200 slotgat (hart krukgat op 1050 mm uit onderkant van de deur). 

Afgelakte opdekdeur - honingraatgevuld

Onze afgelakte opdekdeur is, vanzelfsprekend, ca. 40 mm dik. De deur is uitgevoerd met een honingraatvulling en is voorzien van een slotgat en voorplaatboring Nemef 1200. De deur is tevens voorzien van paumelleboringen en wordt in plastic hoes verpakt aangeleverd. De deuren zijn leverbaar in 3 varianten (aan te geven bij uw bestelling). In een UV-lak in RAL 9010 en cremekleur, tevens in een hardere pantserlak (EBC) in RAL 9010.

Afgelakte opdekdeur - spaanvulling

Voor net dat beetje extra kwaliteit bieden wij onze opdekdeuren ook aan met een spaanvulling. De deur is verder identiek aan de honingraatuitvoering, is leverbaar in UV laklaag RAL 9010 en creme en in een EBC pantserlaklaag RAL 9010. Ook dit deurtype is uitgevoerd met een slotgat en voorplaat Nemef 1200 en is tevens voorzien van paumelleboringen en wordt in folie verpakt bij u aangeleverd.

Afgelakte opdekdeur - 30 min brw

Naast de standaard opdekdeur hebben wij ook de 30 minuten brandwerende variant voorradig. Qua uitstraling is deze gelijk aan de honingraatvariant, echter is deze voorzien van diverse brandwerende onderdelen. De deurbreedte is standaard 5 mm breder dan de standaard maatvoeringen, wat voorkomt vanuit de geteste draainaad naast de deur. Ook deze deur is voorzien van een slotgat en voorplaat Nemef 1200, is voorzien van paumelleboringen en wordt in plastic hoes geleverd.

Buitendeur (massief multiplex)

Onze standaard buitendeur is voorzien van een massieve multiplex kern, de deur heeft een ongegronde okoume dekplaat en is stabiel door middel van 2 dekplaten met aluminium inlage. De deuren worden geleverd zonder slotgat of overige bewerkingen.

Buitendeur (stabieldeur Tricomfort)

Indien u voor een stuke extra comfort gaat, dan is de Tricomfort buitendeur de beste optie. De deur wordt ongegrond aangeleverd, heeft een 7 mm medite Tricoya toplaag en is daardoor extreem duurzaam. De deur wordt standaard geleverd volgens FSC certificering. Heeft hoge isolatiewaarden en is extreem vormvast. De geintegreerde stabilisator zorgt ervoor dat de deur zijn oorsponkelijke vorm houdt. De deur is zowel horizontaal als verticaal ingroefbaar. Daarnaast is de deur eenvoudig terug te zagen (zie bestelmenu). Kortom; onze topper op buitendeurengebied.